Биоселена прави обучение по агроекология

Курсът ще се проведе на 14 и 15 декември

13.12.2017 | Коментари: 1 | 4666 прочитания
Автор: Фермер.БГ
Центърът за професионално обучение към Фондация за биологично земеделие Биоселена организира обучение по агроекология на 14 и 15 декември 2017 (четвъртък и петък), съобщиха от фондацията. 
 
Обучението се провежда в офиса на фондацията в Карлово (ул. „Васил Караиванов” №36) от 10 до 17 часа.
 
Преди курса е необходима предварителна регистрация: трите имена, образование (магистър, бакалавър, средно, средно специално, основно); ЕГН.
За курса са необходими копие на диплома, снимка паспортен формат (на хартия или файл); такса 150 лева; попълнено заявление с лични данни.
 
Успешно завършеният курс е изискване за всички, които са одобрени по Мярка 10 или 11 на ПРСР и са втора година. От полза е за всички, които се интересуват от агроекология.

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

Моля, въведете Вашето име!
Моля, въведете вашият коментар!
Моля, потвърдете, че не сте робот!

Редакцията на Фермер.БГ не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Коментари

  • обучение по агроекология
    14.12.2017, 10:08
    Какво означава обучение по агроекология .. Плащаш по 100-150 лв и хоп, ето ти китап за ... агроекология; а в главата нищо няма, ама нищо ..! Тези курсове се парвят от пределен кръг хора, хора на наши хора ... Точене на пари и нищо повече ... Всичко е лъжа и измама ...

Последни новини