Бойко Борисов се закани да провери доставката на тестове за чумата

Не искам всеки ден да се обясняваме на кого ли не за такива гадове, заяви премиерът

10.08.2018 | Коментари: 5 | 1987 прочитания
Автор: Фермер.БГ
Премиерът Бойко Борисов обяви, че ще извърши проверка на обществената поръчка на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) за доставка на тестове за установяване на чума по дребните преживни животни.
 
 
„Ако има проблем, ще го анулирам“, заяви пред журналисти във Варна премиерът Бойко Борисов, цитиран от бТВ.
 
През седмицата стана известно, че БАБХ е избрала за доставката новорегистрирана фирма с 500 лв. капитал, чийто основен предмет на дейност е свързан с компютърни части.
 
„Ще проверя случая и ако са направили такъв заход ще анулирам конкурса и ще ги изгоня. Това мога да го обещая. Отговорът ми може да получен до края на деня. Не искам всеки ден да се обясняваме на кого ли не за такива гадове”, заяви министър-председателят.
 
Прогнозната цена на поръчката е близо 336 хил. лв. без ДДС. За договаряне е поканена единствено фирмата „Глобул вижън 2018” ЕООД, чийто 28-годишен собственик Никола Явахчов работи на наказателен паркинг на Центъра за градска мобилност в София и твърди, че в случая е атакуван от конкуренти.
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

Моля, въведете Вашето име!
Моля, въведете вашият коментар!
Моля, потвърдете, че не сте робот!

Редакцията на Фермер.БГ не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Коментари

 • калинка
  16.08.2018, 9:01
  Какво става с изказаните думи от вожда "Ще проверя случая и ако са направили такъв заход ще анулирам конкурса и ще ги изгоня. Това мога да го обещая. Отговорът ми може да получен до края на деня. Не искам всеки ден да се обясняваме на кого ли не за такива гадове”, заяви министър-председателят". Само празни приказки, как ще го махнат като тази агенция с нейния шеф са главните спонсори на ГЕРБ.
 • а сега
  14.08.2018, 15:15
  и какво стана????? За да се спре поръчката, значи има нещо нередно и задкулисно. Защо е още на поста си тази мутра, защо не се отстрани този човек, защо карат всички ни да се чувстваме като малоумни? До кога, стига вече. Разписвайте му заповедтда и да го няма.
 • Доктор
  10.08.2018, 21:39
  Е и какво ще стане сега. Ще чакаме да видим.
 • щщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщще
  10.08.2018, 16:05
  го няма ли Дамян до края на деня на поста му най-после след поредната доза очевадно безнаказано държание и поредния гаф. Вече никой не вярва на агенцията заради него и няколко близачи около него
 • ehaaaaaaaa
  10.08.2018, 15:53
  Какви конкуренти бе на какво конкуренти. Тоя даже не знае името на диагностикума и не знае за какво служи ще говори за конкуренти. Тоя да не мисли че това са компютри, макар, че той и от това не разбира щом работи като събирач на такси в ЦГМ

Последни новини