Жива жаба - в опакована салата със сертификат

Производителят дал дума, че са взети мерки и случаят няма да се повтори

11.10.2018 | Коментари: 5 | 2113 прочитания
Автор: Фермер.БГ
Жива жаба е успяла да премине всички бариери и се е озовала в пакет прясна салата в супермаркет в Гърция.
 
 
Снимката на опакованото земноводно получи огромна популярност социалните мрежи, а обществената телевизия ЕРТ й посвети репортаж, съобщи БТА. 
 
Продуктът с живата жаба е открит в супермаркет на известната търговска верига АВ Василопулос. Оттам коментират, че са изненадани от случая, тъй като салатата е произведена в рамките на сертифициран производствен процес със строг контрол на качеството. 
 
Производителят на салатата е уверил търговската верига, че са взети всички необходими мерки подобни случаи да не се повтарят.
 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

Моля, въведете Вашето име!
Моля, въведете вашият коментар!
Моля, потвърдете, че не сте робот!

Редакцията на Фермер.БГ не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Коментари

 • Мяууу
  12.10.2018, 10:32
  Темата е много обширна за да може да се побере в коментар, иначе с удоволствие бих го направил. В крайна сметка проблема е, че се се води политика на УНИЩОЖЕНИЕ на животновъдите, поминъка на хиляди хора, и не на последно място накрая всичко това удря по здравето на цялото население. Жал ми е за малките деца .
 • До котарака "Мяууу"
  12.10.2018, 9:33
  Браво, браво, моното точно и умело описвате неща! Направете едно обширно изложение на тази тема и го представете за четене.
 • Мяууу
  12.10.2018, 9:20
  Строг контрол а жабето е при потребителя. Я си представете ако салатата е на малък български производител-дали ще се размине само с обещание.Ще го разкатаят от глоби и накрая като са му свалили 9 кожи от гърба ще го затворят. Да не забравяме, че лудата крава тръгна от големи Британски ферми - където контрола също е "много строг". Чумата по свинете също тръгна в Европа от голям свинекомплекс продавал малки прасенца, и там контрола е "много строг". Пиша всичко това защото, родния малък производител, на който коректив бяха именно крайните клиенти, беше умишлено унищожен в България за да имат място такива огромни комплекси при които контрола "е много строг" и източват Европейските милиони. Няма да засягам темата в колко от продукцията им има истинско прясно мляко. За това България е на първо място по брой ракови образувания и какви ли не още болести от новородените деца до хората в зряла възраст.
 • жаба
  11.10.2018, 23:15
  да, другия път няма да е жива
 • няма страшно
  11.10.2018, 16:23
  При мен на пчелина тази година е пълно със зелени жабчета, даже влизат под капаците на кошерите. Дървесницата (Hyla arborea) е вид земноводно животно от семейство Дървесници (Hylidae), срещащо се и в България. В миналото дървесниците са използвани като барометър, тъй като реагират с квакане на приближаващ дъжд.

Последни новини