Как киселото мляко написа китайската приказка за село Момчилово

Форум събира предприемачи за съвместен бизнес с Китай на 18 и 19 май във Варна

17.05.2018 | Коментари: 0 | 2481 прочитания
Автор: Фермер.БГ
Първият по рода си българо-китайски форум „Международни клъстерни политики“ (BCF 2018) ще се проведе на 18 и 19 май 2018 г. във Варна.
 
 
Как навлизането на българското кисело мляко в Китай написа „китайската приказка“ на родопското село Момчиловци – това ще разкаже пред участниците във форума Иван Тодоров, председател на управителния съвет на „Български център за развитие, инвестиции и туризъм с Китай“.
 
Васил Гелев, изпълнителен директор на Центъра за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) ще представи първия по рода си в държавите от ЦИЕ „16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия за селскостопански и други продукти“, открит в края на миналата година в „Тракия икономическа зона“.
 
Над 50 фирми, клъстери и образователни институции са се регистрирали за участие в срещата. По време на пленарната сесия утре ще бъдат представени добри практики на сътрудничество между български и китайски фирми в различни отрасли, съобщиха организаторите.
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

 Изтеглете безплатно Годишния обзор на пазара на земеделска техника в България за 2019 г.

Коментирай

Моля, въведете Вашето име!
Моля, въведете вашият коментар!
Моля, потвърдете, че не сте робот!

Редакцията на Фермер.БГ не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Коментари

Все още няма коментари

Последни новини