Какво ни казахте: Средства от мярка 4.3 трябва да се прехвърлят в мярка 4.2

Според отговорилите на анкетата на Фермер.БГ така ще се реализират повече проекти по мярка 4.2

08.11.2017 | Коментари: 0 | 11148 прочитания
Автор: Биляна Панчева, Фермер.БГ
В средата на октомври стана ясно, че се водят преговори за прехвърляне на средства от мярка 4.3 „Инвестиции в инфраструктура“ към 4.2 „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти”, за да се подкрепят повече проекти и да се достигне изпълнение на междинните цели.
 
 
В анкета на Фермер.БГ Трябва ли да се прехвърлят средства от мярка 4.3 в мярка 4.2? близо 70 на сто от отговорилите над 340 души посочват, че това трябва да се направи, за да се реализират повече проекти по мярка 4.2. 
 
Според други, 6,8 на сто, бюджетът по мярка 4.2 трябва да се увеличи, но не за сметка на други мерки, а 2% са на мнение, че добавянето на средства към 4.2 няма да се отрази положително. 
 
8 на сто, смятат, че това не е необходимо, като те са подкрепени от други 2 процента, които считат, че към мярка 4.2 не трябва да се прехвърлят средства от други мерки. А 2 процента отчитат, че средствата от мярка 4.3 трябва да се прехвърлят в друга мярка. 
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

Моля, въведете Вашето име!
Моля, въведете вашият коментар!
Моля, потвърдете, че не сте робот!

Редакцията на Фермер.БГ не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Коментари

Все още няма коментари

Последни новини