Колко даваме и колко получаваме от ЕС?

По данни на ЕК у нас България е една от страните-членки спечелили най-много от членството си в ЕС

22.12.2017 | Коментари: 1 | 7900 прочитания
Автор: Фермер.БГ
40.70% от европейското финансиране отпуснато за България отива за земеделие. Това стана ясно по информация на Европейската комисия у нас.
 
По-голям е единствено процентът за регионална политика. По данни на ЕК у нас България е една от страните-членки спечелили най-много от членството си в ЕС.
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

Моля, въведете Вашето име!
Моля, въведете вашият коментар!
Моля, потвърдете, че не сте робот!

Редакцията на Фермер.БГ не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Коментари

 • Съвет
  23.12.2017, 0:04
  Колеги съветвам ви да се ориентирате към директни продажби на млякото, а не да го давате на мандрите. Вече успешно се продава по млекомати, както и в законоустановения магазинчета наливно в нови бутилки. Цените са 1.20-1.40 за литър и хората копуват защото е от близки ферми и им идва по евтино.
 • бай шиле
  22.12.2017, 17:14
  незнам какво става но тая година ще я пишем нулева вместо да се занимават с глупости министерството да публикуват кои мерки ще се отворят 2018 защото тази година само обещания и накрая нищо
 • Марин
  22.12.2017, 16:44
  Аз за моите млечни крави, получих по седем лева на брой, незнам дали са от ЕС или от България и благодарение на Наредба 3 и Мандрите, сега направо се чудя как и къде да си ги харча. Г-н Борисов сигурно е много доволен, че сега ще си ликвидираме животните и ще напуснем България! Но ние сме си виновни, защото до сега вярвахме, че нещата ще се управят. Но вече ме е срам, че съм започнал да гледам животни в България. Мандрите ни се подиграват! Станахме "глупаци", че работим много. Животновъдството е неблагодарна работа. Сега вече и МЗХГ и най вече г-н Министъра ни остави зависими от мандрите, никакво финансиране! Социалното подпомагане е по вече от тези велики 7 лева и 0 лева субсидии!

Последни новини