Над 100 селектирани животни на Фермер Експо Раковски 2018

Най-нетърпеливите могат да видят животните още днес, посочват организаторите

12.10.2018 | Коментари: 0 | 2949 прочитания
Автор: Фермер.БГ
Над 30 броя овце от породите Аваси, Асаф, Лакон и Черноглава плевенска овца, 20 кози - ББМ и Тогенбургска, биволи от порода Българска мурра, и над 30 говеда млечно и месодайно направление – черен и червен Холщайн, кафяво говедо, Джарсей, Абърдийн Ангус, Херефорд и Лимузин. Това са животните, които посетителите на второто издание на изложението „Фермер Експо Раковски“ 2018 ще могат да видят. 
 
 
Гостите на експото, което ще се проведе утре – 13 октомври, в град Раковски,  ще се любуват на няколко породи коне и Българско овчарско куче. 
 
„Посетителите на изложението ще имат възможност да се запознаят със селекционните постижения в развъждането на продуктивните породи животни в България.
 
 
Ще могат да  опитат фермерски продукти, да участват в конференция, представяща иновации от България и Европа и да се насладят на фолклор и кулинарни традиции от област Пловдив“, разказа в аванс Рангел Матански, управител на Фермерско мляко ООД и един от организаторите, наред с Институт за агростратегии и иновации, на събитието. 
 
Животновъдното изложение е отворено още от днес за най-нетърпеливите. 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

Моля, въведете Вашето име!
Моля, въведете вашият коментар!
Моля, потвърдете, че не сте робот!

Редакцията на Фермер.БГ не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Коментари

Все още няма коментари

Последни новини