Важно за данъците: Сменят банковите сметки на офиси на НАП

От утре фермерите в 10 региона не бива да ползват номерата на банковите сметки от стари платежни нареждания

31.07.2018 | Коментари: 0 | 17560 прочитания
Автор: Фермер.БГ
Десет териториални структури на Националната агенция за приходите (НАП) ще имат нови банкови сметки за плащане на данъци и осигурителни вноски от 1 август 2018 г., съобщиха данъчните.
 
 
Нови банкови сметки от утре ще имат всички офиси на НАП в град София, включително дирекция „Средни данъкоплатци и осигурители“ – София, както и офисите на НАП в Габрово, Добрич, Кърджали, Монтана, Перник, Русе, София-Област, Стара Загора и Ямбол. Причината за промяната е вливането на „СИБАНК“ ЕАД в „ОББ“ АД, обясниха от Агенцията.
 
Земеделските стопани от тези райони, както и всички останали данъкоплатци, трябва да проверят какви са новите банкови сметки, като от утре не бива да използват повече номерата от предишните си платежни нареждания. 
 
„От 1 август всички плащания от дружества, регистрирани на територията на тези офиси, както и от физически лица с постоянен адрес там, трябва да стават по новите сметки“, подчертаха от НАП, като се извиниха за причиненото неудобство.
 
Повече информация за новите сметки очаквайте на 1 август на интернет страницата на НАП www.nap.bg в рубриката „Плащане“, подрубрика „Банкови сметки“, допълниха от приходната агенция.
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

Моля, въведете Вашето име!
Моля, въведете вашият коментар!
Моля, потвърдете, че не сте робот!

Редакцията на Фермер.БГ не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Коментари

Все още няма коментари

Последни новини