Включете се в проучването на Фермер.БГ

Полезни ли са браншовите организации в агросектора?

27.08.2018 | Коментари: 4 | 15865 прочитания
Автор: Фермер.БГ
Браншовите организации в селското стопанство имат важна роля в развитието на сектора. 
Фермер.БГ стартира проучване сред своите читатели за браншовите организации и ползите от тяхната дейност за фермерите в България.
 
 
Допитването е част от темата за бъдещото развитие на сектора и по-специално ролята на баншовите организации във взимането на важните решения за сектора на национално и европейско ниво. 
 
Също така ще е полезно да знаем мнението на фермерите относно евентуално създаване на закон за браншовите организации в земеделието и нуждата от него. 
Отделете 3-4 минути и отговорете на въпросите ни, за да станете част от участниците в широката дискусия и да се чуе и вашето мнение. 
 
Участниците ще имат възможността първи да видят резултатите от проучването. 

Участвайте в анкетата 

 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

Моля, въведете Вашето име!
Моля, въведете вашият коментар!
Моля, потвърдете, че не сте робот!

Редакцията на Фермер.БГ не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Коментари

 • milchov
  24.08.2018, 15:16
  Ние - биопроизводителите си имаме БАБ, но втора поредна година биосубсидии за добавени площи няма! Аз добавих към стопанството си парцели с дини и орехи. Копам, торя, поливам, но субсидиите ми на декар са по-малки от на ливадите по натура.
 • cecko96_1
  24.08.2018, 11:17
  Искам първо да ви кажа,че има проблем в сайта.При натискане на бутон новини излиза .Страницата не пренасочва правилно Такъв проблем може да е причинен от изключване или забраняване на бисквитките. Полезни ли са браншовите организации в агросектора? Да за себеси . Купуват ги с проекти и са просто едни кукли на конци.
 • тъпчо
  24.08.2018, 9:48
  Истинските браншови организации са полезни за сектора. Такива в БГ са не повече от 4-5. Всички останали са организации от семеен тип и са полезни само на семействоято и кръга около него, които се наричат обикновено управителен съвет на дадената организация (пример за такива семейни "браншови" организации са тези на семейство К.ю....йски в благоевградския регион).
 • Елеонора
  23.08.2018, 14:54
  Продавам мурсалски чай

Последни новини