о

Димитър Греков: Изпълняваме споразумението с животновъдите!

Голяма част от подписаното с животновъдите споразумение се изпълнява и то с тяхна подкрепа. Това коментира земеделският министър проф. Димитър Греков

06.06.2014 | Коментари: 1 | 18103 прочитания
Автор: Фермер.БГ

Голяма част от подписаното с животновъдите споразумение се изпълнява и то с тяхна подкрепа. Това коментира земеделският министър проф. Димитър Греков по повод насрочения за днес протест на животновъди от Югозападна България. Когато животновъдите се нуждаят от диалог за , което е залегнало в споразумението, непрекъснато и ежедневно решаваме част от проблемите, каза още министърът.

Проф. Греков заяви в интервю за радио Фокус: Земеделското министерство няма да допусне с натиск да се решават лични проблеми в животновъдството. По думите му, в случая не става въпрос за проблеми, които касаят всички животновъди. Няма да позволим това, което предишни години се е случвало – да се очертават реки и езера, за да получават животновъдите допълнителни средства. В някои от исканията на протестиращите в момента, има такива желания. Няма да допуснем това.“, каза ресорният министър.  

Проф. Греков допълни, че през последния месец близо 15 млн. лева са насочени към сектор „Животновъдство“.
 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

Моля, въведете Вашето име!
Моля, въведете вашият коментар!
Моля, потвърдете, че не сте робот!

Редакцията на Фермер.БГ не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Коментари

  • venets
    06.06.2014, 12:25
    Те животновъдите така забогатяха от средствата, които се заделят за тях, че направо се самозабравят и не знаят вече кой , кой е?ТЕ ЛИ СА РАБОТОДАТЕЛИ НА Н.В. МИНИСТЪРА, ИЛИ ТОЙ Е БАЩИЦАТА САМОДЪРЖЕЦ.То бива наглост и безочие, ама бубаря взе много да си вярва, че чак се самозабравя.Животновъдите са на този хал и протестират благодарение на него и такива като него.И ако откаже да преговаря, то мястото му не е там !

Последни новини