о

Евдокия Кръстева е новият зам.-изпълнителен директор на ДФЗ

Иванка Багдатова-Мизова е освободена от поста си

16.05.2019 | Коментари: 20 | 6620 прочитания
Автор: Фермер.БГ
Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие“ гласува освобождаването на заместник-изпълнителния директор на Фонда Иванка Багдатова-Мизова, считано от днес.
 
 
Управителния съвет избра Евдокия Кръстева за заместник-изпълнителен директор на ДФЗ.  Тя има две магистратури – по право и по аграрна икономика от Университета за национално и световно стопанство. В периода февруари 2001 г.- юни 2008 г. е била главен секретар на Изпълнителната агенция по лозата и виното. От октомври 2012 г. до юли 2015 г. е съветник по кохезионната политика в постоянното представителство на България в Брюксел. 
 
От юни 2008 г. до момента работи в Министерски съвет като държавен експерт в дирекция „Централно координационно звено“ и началник отдел в дирекция „Мониторинг на средствата от ЕС“. 
 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

Моля, въведете Вашето име!
Моля, въведете вашият коментар!
Моля, потвърдете, че не сте робот!

Редакцията на Фермер.БГ не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Коментари

 • До лицето под 19
  18.05.2019, 21:35
  Първо бих желал любезно и поучително да Ви напомня, че името на моята Държава, т.е. БЪЛГАРИЯ винаги (!..) се изписва с Главна буква, а за останалото ... се вижда, че Вие сте една първична, сервилна душица ..! Не желая повече да коментирам и да оценявам Вашата писанка, тя е под моето ниво!
 • Случайно
  18.05.2019, 9:05
  Хора , КАК МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ ТАКИВА ХЕЙТЕРИ , НА ДРЕБНО КОЙ С КОГОО КАК И ЗАЩО . За съжаление такива като вас са лицето и масата в нашата прекрасна България . Как не прочетох нещо хубаво по долу ! Какво се е свършило през тези години например ! Първо най -вероятно г-жа Мизова също така е направила и подпомогнала достатъчно за развитието на ДФЗ за своя мандат , разбира се няма лошо от промени по този начин в управлението влиза нова енергия нови идеи и различен тип на работа . Най вероятно вие предпочитате да сложат Пенка от малцинството за да бъдете доволни и да няма някаква конспирация . Естествено че ще бъде служител с опит в държавната администрация и най добре в областа където се сменя позицията ! Г-жа Кръстева изглежда е с опит в светата, което може да донесе само позитиви!!!! Хубаво е когато се коментира човек да има малко по широк поглед и информираност преди да слага етикети ! В цял свят има корупция има свързани лица та Франция една от най -соц държави преди 20 год , също имаше скандали около кмета на Приж Жан Тибери за безкрайните финансови и политически скандали, свързани с негово управлениече , че съпругата му , се е обогатила незаконно за сметка на данъкоплатците, получавайки заплата за несъществуваща държавна служба. Всъщност не смятате ли че е нормално мъжът и жената в едно семейство да бъде в на една и съща позиция като образование , амбиция и развитие . Мисля че по драматично би било ако съпругата на някой политик или държавен служител на висок пост е танцьорка в кабаре . Всъщност вие пак няма да бъдете доволни . ЗАЩОТО ХОРА ПРОСТО СТЕ НЕГАТИВНИ И НЕДОВОЛНИ И НЕ СИ ГЛЕДАТЕ СОБСТВЕНИТЕ ДЕЛА А ВСЕ НЯКОЙ ВИ Е ВИНОВЕН ! За последните 20 години в българия благодарение на ДФЗ са се изградили и възродили не малко пусти земи забравени от “СТОЛИЧАНИ” земи които се обработват в момента, села на които им се вдъхва живот и работни места за не “СТОЛИЧАНИТЕ “. Бъдете по -позитивни !!!!
 • работлива?
  17.05.2019, 20:15
  и с кое работи тази женица, просто ми се искам да знам! цял живот на държавни ясли, е-е-е-е-е, ама тя и ... работлива, тази женица!
 • Доктор Димов
  17.05.2019, 19:17
  Има си обяснение. Състудентка на Танева. Но това не е толкова важно. Жената е умна е работлива.
 • Пчела майка
  17.05.2019, 16:36
  Дай да видим, като ще отговаря за контрол на проектите по винарската програма, има ли конфликт на интереси или няма. Не питам случайно. Журналя, давайте. Да видим. Кой на кого ще одобрява и кой на кого ще контролира проектите по винарската програма в СПМ.
 • sumi
  17.05.2019, 14:50
  веднага да маха Нанчева !! Най корумпираната !!!!
 • genius
  17.05.2019, 14:24
  Коментарът е премахнат поради нарушение на правилата!
 • баба Гицка
  17.05.2019, 11:50
  Дайте повече информация - на колко години е жената, цял живот чиновничка тук-там ли е била?
 • ами
  17.05.2019, 11:00
  Ами ... Радослав Радев, Председател на Националната лозаро-винарска камара в България. При тази позиция на съпруга, дали Евдокия Кръстева няма по някакъв начин да прави кръстосани ходове с нейната работа ..? Да не забравяме, че винаги е имало безброи Проекти в областта на лозарство и винарството, чиито стойности са големи, а същата тази Госпожа доста време е прекарала като чиновник в Агенцията по лозата и виното и т.н.
 • Fermer
  17.05.2019, 9:57
  Ще ме прощавате, ама всичките коментари до момента са гнусни и извън темата. Назначението е факт. Дали разбира или не ще се види тепърва. Нека първо експертите във ДФЗ да я "понаритат" пък тогава ние. А може и да изненада всичкини.
 • bg
  17.05.2019, 9:41
  Марш тролове и подли клюкари тук е форум за земеделци. Коми пука кой с кого си го слага ако не струват ще си ходят.
 • Без коментар
  17.05.2019, 6:46
  А понеже тази Иванка не е мъжетрошачка, малко ги изпотроши на министъра и шефа й за да не искат да я махат и я пазят.
 • да!
  17.05.2019, 6:40
  Дочето, както едно време казваха за Евдокия Кръстева е невероятна мъжетрошачка; поредна женица на апетитен пост, що лапане на пари, а може и нещо друго ще падне ..!
 • Трудовец
  16.05.2019, 22:36
  Хора забатачиха всичко в сектора, напълниха си гушите, но ще ги изловят за всичко, всичко е ясно. Тази дама не беше ли виновна за програмите за плодовете и млякото в училищата. Съд за всички.!!!!!!!!!!!!!
 • Труд
  16.05.2019, 22:03
  Порожанов и Иванка са били гаджета и затова не е искал да я уволни защото са правили заедно далавери и са си карали кефа, а другото може да е щото и този Живко и той я е работел и е изревнувал че се плющи с Порожанов и затова ги прецака и двамата.
 • Петър П
  16.05.2019, 20:32
  Ами ценни кадри са това е, тази сега ще я върнат някъде, няма да остане капо. Тая се е окопала в сектор земеделие. Неслучайно Румен Порожанов не искаше да я уволнява, защото и на него е любовница и знае схемите за крадене.
 • любопитко
  16.05.2019, 20:28
  И кой е този толкова важен съпруг? Кажете му името
 • Райчо
  16.05.2019, 20:27
  По добре да се каже дниеска освободиха любовницата на Живко Живков, но идват други и те го могат това.....
 • а защо ..?
  16.05.2019, 20:16
  А защо не се каже за семейството на Ев. Кръстева, за нейния съпруг, кой е той, къде работи, с какво се занимава, а той никак не е случаен. Той заема важен пост в Държавата! Нищо ново в България, никакви промени в Държавата. Е, как да вярваш в управляващата ПП ГЕРБ?
 • аха
  16.05.2019, 20:10
  Ами защо не се каже, че тази Дама никак не е случайна, че тя винаги е на кораба, ама там където има келипир и добри държавни ясли! Едни си заминават, но други други идват и то неслучайни. Видно от биографиятата на тази Дама, дефакто нищо ново няма не трябва да се очаква в Държавата. Жалко ..! Интересно кой и как предложи тази Дама на този Държавен пост ..?

Последни новини