о

МЗХ предоставя възможност за купуване на ортофото карта

Закупуването на цялата или част от цифровта ортофото карта става след подаване на заявка и сключване на договор с министъра на земеделието и храните

09.11.2012 | Коментари: 3 | 33695 прочитания
Автор: Фермер.БГ

Министерство на земеделието и храните предоставя възможност за закупуване на цялата или части от Цифровата ортофото карта (ЦОФК), съобщава сайтът на МЗХ.

 

Копията на ЦОФК се продават на картни листове покриващи площ от 4х4 км. от площта на Република България. Картните листове на ЦОФК се предоставят в *.tif – формат или *.bgr – формат.


Закупуването на цялата или част от ортофото картата става след подаване на заявка за закупуване и сключване на договор с министъра на земеделието и храните.

 

Подробна информация как може да се закупят картни листове от ЦОФК има в секция „Цифрова ортофото карта” на страницата на МЗХ.


 

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

Моля, въведете Вашето име!
Моля, въведете вашият коментар!
Моля, потвърдете, че не сте робот!

Редакцията на Фермер.БГ не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Коментари

 • ovcata
  10.11.2012, 16:51
  Поредната глупост от страна на МЗХ - ЦОФК не са актуални мили колеги. Не купувайте, за бога, братя, не купувайте!!! МЗХ отново ни лъже11 Вън Найденов, вън Никола Маринов от МЗХ!!! Убийци на българското земеделие!!!
 • bibin
  09.11.2012, 20:53
  А и този примерен модел от секция "Цифрова ортофотокарта" на МЗХ/ не ще и не ще да се отвори...
 • bibin
  09.11.2012, 20:48
  И за какво ни е? Има Гугъл, има Агроофис,кое е по-доброто на тази карта?

Последни новини