о

Нова серия трактори е на път да завземе Северна Америка

Споразумение за съвместно производство между Кубота и Булер Индъстрис

21.03.2019 | 5366 прочитания
Автор: Фермер.БГ
Японската корпорация Кубота съобщи за решението си да използва проектните и производствени възможности на канадската компания Булер (Buhler Industries Inc.) за производство на нова серия трактори. Булер има доказан опит в проектирането, производството и дистрибуцията на големи трактори в Северна Америка. 
 
Кубота прави тази стъпка с цел съкращаване на проектирането и оптимизиране на производствените си възможности с оглед изискванията на местния пазар в Северна Америка.
 
Новото споразумение ще позволи на Кубота да добави трактори с по-висока мощност от сега произвежданите машини до 170 к.с.
Новите трактори са доработени от инженерните специалисти на Кубота, за да отговарят на изискванията за лекота на управлението и функционален дизайн.
 
 
Тракторите ще бъдат представени в САЩ и Канада във втората половина на 2019 г., като Кубота продължава стратегията си на навлизане в северноамериканския пазар за големи трактори.
 
Корпорацията Кубота е водещ производител на селскостопанска и строителна техника, както и на  промишлени двигатели от 1890г. Седалището на компанията е в Осака (Япония), като има офиси в над 110 страни. Продажбите на Кубота през 2018г. надхвърлят 17 млрд. долара.

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Последни новини