о

Сайт съветва агробизнеса

ДСК Агро е платформа и подход към клиентите от сектора

22.03.2019 | 3758 прочитания
Автор: Фермер.БГ
Сайт може да се превърне във верен  съветник на агробизнеса в България. Банка ДСК създаде уникална платформа, която е насочена изцяло към нуждите на земеделските мениджъри. В сайта ДСК Агро управители на фирми могат да намерят разнообразна информация за банкови продукти и услуги, с които да направят  бизнеса си успешен. Така мениджърите подкрепят вземането на информирани управленски решения.
 
Всяко от тях -  за избор на място, процеси, производствен капацитет, защитни съоръжения, вид и структура на земеделска техника, са елементи от цялостния мениджмънт. Но, за да има успех всеки един агробизнесмен в селското стопанство, информацията е много важна. Той трябва да е запознат много добре и с човешкия,  експертния и научен потенциал, както и с достъпа до финансов капитал
 
Като са взели всичко това предвид, от Банка ДСК са заложили на развитието на специализирани кредитни продукти, които отговарят на нуждите на бизнеса при осъществяването на специфичните инвестиции в селското стопанство. Сайтът ДСК Агро, достъпен на адрес https://dskbank.bg/agro, отговаря на високите нужди на мениджмънта от точна и навременна информация, така необходима в този динамично развиващ се сектор.
 
В секцията „Дневен анализ“ на месечна база се публикуват различни новини за нови технологии, очаквани тенденции на пазарите на селскостопанска продукция и различни новости, свързани с Общата селскостопанска политика (ОСП) на ЕС и др. полезна информация.  
 
Сайтът съдържа и функционалност, която съветва фермерите как да намерят най-подходящите банкови продукти според обема на земеделското стопанство. По този начин земеделските производители по-бързо ще намират правилните решения за тях. 
 
Посетителите на https://dskbank.bg/agro могат да попълнят и анкета, която ще помогне на банката да задълбочи каналите за комуникация с бизнеса. От Банка ДСК вярват, че това е още един път към активно получаване на обратна връзка от страна на бизнеса за текущите и нови банкови продукти и услуги.
 
 
Сайтът съдържа и много друга полезна информация и функционалности, като с времето той ще се развива и обогатява. 
 
Неотменна част от бизнеса на банката е, освен осигуряването на добри финансови услуги и продукти, подпомагащи бизнеса на клиентите в агробизнеса, така и разработването и предлагането на специализирани агропродукти в съответствие със спецификата и динамиката на сектора.
 
Със специализирания си сайт https://dskbank.bg/agro Банка ДСК отново доказва, че е желан партньор и на младите предприемачи, търсещи развитие в агробизнеса. Основната цел на финансовата институция е да се подобри достъпа на земеделските производители до кредитен ресурс, както и да предостави добри условия за финансиране. Екипът на банката  винаги се стреми клиентите да получават индивидуално отношение и помощ, съобразени с персоналните нужди и специфики на техния бизнес. Затова ДСК Агро не просто е бранд, а философия и специализиран подход към агробизнеса в България. 

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Последни новини